Ce ar spune epitaful tău?

Există un potențial incredibil, care se află în fiecare viață umană. Dar cum descoperim că potențialul?

Ce ar spune epitaful tău?

Nu e nemaipomenit pentru o ființă umană de a avea o criză existențială minoră la un moment dat în viața lor. Mai ales dacă te lupta cu stima de sine scazuta, unele gânduri destul de sumbră pot apărea cu ușurință în cap:

“Ce vor spune oamenii despre mine când mor? Voi fi amintit? Va viata mea s-au făcut nici o diferență, la toate? ”

Aceste gânduri pot ciuma mintea ta și te umple cu un sentiment de disperare sau apatie. Dar asta nu e modul în care aceasta trebuie să fie! O experienta recenta am avut mi-a facut gândesc la potentialul incredibil care se află în fiecare viață umană.

Am dat peste un site web pretinzând că s-ar putea spune-mi unde, în America de Nord a fost înmormântat orice persoană decedată. Intrigată, am scris în câteva nume i-am cunoscut: bunicii mei, prieteni vechi de familie, etc. Destul de sigur, căutarea mea a dat, datele de naștere morții, precum și numele cimitirelor în care acestea au fost puse să se odihnească.

Toți acești oameni au fost din orașul meu natal, deși, și am fost curios dacă acest site într-adevăr ar putea găsi pe nimeni în America de Nord, asa ca am pescuit prin memoria mea pentru numele cuiva pe care îl ar putea să știu cine ar fi îngropat departe de unde locuiesc. In mod neasteptat, numele care a venit în minte a fost Monrad Grannes. Grannes, am cunoscut, era un om care a început să-L urmeze pe Isus în tinerețe și a lucrat ca misionar al Evangheliei lui Hristos – Evanghelia de biruință asupra păcatului. Dar asta e tot ce știa cu adevărat despre el. Așa că am intrat în “Monrad Grannes” în câmpul de căutare al site-ului, și a apăsat Enter.

O propoziție pe o piatră funerară

Spre surprinderea mea, căutarea nu sa întors numai informațiile promise, dar, de asemenea, o fotografie reală a piatra sa funerară. Piatra nu a fost remarcabil în nici un fel, dar cuvintele gravate pe ea a sărit la mine imediat:

“Voi petrece cu plăcere și să fie cheltuite pentru sufletele voastre.” 2 Corinteni 12:15.

Chiar și cu cunoștințele foarte limitate am avut de Grannes, această scriere a pictat imediat imaginea cea mai vie pentru mine; o imagine a unui om care a găsit calea spre libertate de păcat și a dorit atât de mult să ajute pe alții să găsească aceeași libertate pe care el însuși fericit purtat în căutarea și servind pe alții ale căror inimi, de asemenea, dorea ceva mai mult.

Din dorinta de a avea această imagine a confirmat, am contactat Mark Timmons, un om am știut că a avut experimentat Grannes ‘slujea la prima mână, și a întrebat dacă el putea să-mi dea nici o perspectiva asupra ce fel de om a fost Monrad Grannes. Acesta a fost răspunsul său fierbinte:

“A fost un adevărat păstor. El a petrecut ani de zile încercând să găsească inimi de foame, și a acelor tineri care s-au adunat împreună în mod regulat la locul lui în urmă cu toți acei ani, toți sunt încă discipoli.

“Tot ceea ce a fost deținut pentru trupul lui Hristos. El nu sa gândit niciodată el însuși. Ai putea veni cu greu într-o încăpere, înainte de un scaun era sub tine, dacă ai nevoie de unul. Sigurd Bratlie a spus odată că, în zona de servire, el a crezut că Monrad a venit la natura divină.

“Îi datorez totul pentru el. El a fost un tată adevărat a cărui viață a purtat o mare de fructe. ”

O viață de greutate și conținut

Monrad Grannes nu a obținut faima în timpul vieții sale și numele său poate fi uitat în doar câteva generații. Este posibil ca doar câteva sute de oameni vreodată știa că numele. Cu toate acestea, din timpul său de tineret, el a stat ca o lumină în această lume în continuă întunecare, și prin această lumină a atras pe alții din întuneric și într-o viață cu totul nouă: o viață de biruință asupra păcatului. O viață de picioare împotriva răului, care este în această lume și să trăiască numai pentru Dumnezeu. Este că nu valoarea lui Dumnezeu, care a creat și iubește pe fiecare dintre acei oameni care au fost afectați de viața lui? Este de mare valoare pentru El!

Pentru a rezista păcatului în propriile mele situații mari și mici, și de a trăi ca un exemplu și un servitor pentru cei din jurul meu este de valoare mult mai mult decât câștigarea unui premiu Nobel sau de a inventa un medicament de salvare. La urma urmei, acesta este spiritul etern al omului pe care Dumnezeu tânjește după, și așa cum este scris: “Dumnezeu nu este nedrept să uite munca ta și munca dragostei pe care le-ați arătat-o ​​pentru numele Lui, în care ați slujit sfinților, și de a face ministru. “Evrei 6:10

Noi cântăm într-una din piesele noastre în Biserica Creștină Brunstad: “Există o viață, plin de greutate și conținut.”

viață Monrad Grannes “a fost umplut cu greutate și conținut atunci când a devenit ucenic al lui Isus și a început să urmeze îndemnurile lui Dumnezeu în inima lui. Câți mai sunt acolo, s-ar plăcea să ducă o viață plină de conținut adevărat și înțeles? Această viață este posibil pentru fiecare dintre noi! Eu trăiesc această viață, iar eu sunt recunoscător pentru sentimentul scopului pe care le deține, iar fericirea imi aduce. Este ceea ce-mi iese din pat în fiecare dimineață.

Cuvintele de pe piatra funerară mea

Și ce s-ar putea spune epitaful meu? Va fi doar o piatră de mormânt gol, pentru a reflecta o viață goală de viață pentru mine? Sau va conține câteva cuvinte care caracterizează modul în care l-am străduit să-L slăvească pe Dumnezeu cu viața mea?

Dacă stau credincios împotriva păcatului, a mea poate fi o viață care are un efect de durată asupra altora. Nu că mi-am amintit ca un erou, sau de a primi onoare de la oameni, dar că cei din jurul meu văd o viață în valoare de viață, și sunt încurajate și au provocat să conducă un astfel de themselv viață

Descarcă e-book gratis

Ce înseamnă să fii creștin

A fi creștin înseamnă o viață mult mai adâncă decât să te rogi la Isus să intre în inimă și să crezi în iertarea păcatelor. Este o viață de dezvoltare și creștere în Hristos. Această broșură reprezintă foarte clar și simplu lucrurile care reprezintă baza într-o viață de creștin.