Despre noi

CreștinismActiv al Brunstad Christian Church explorează Cuvântul lui Dumnezeu pentru a găsi modalități prin care Cuvântul ne provoacă și ne dă puterea să trăim 100% conform voii lui Dumnezeu, și că nu trebuie să mai cădem în păcat, ci putem ajunge la o viață de biruință.

Credința noastră

Noi credem în Cuvântul lui Dumnezeu și aceasta ne-a dat profilul nostru. Când scriptura este atât de echivocă când scrie că viața normală de creștin ar trebui să fi una în biruință asupra păcatului, atunci noi credem aceasta! Prin puterea Duhului Sfânt acest lucru este total posibil. Ascultă doar ce spune Pavel romanilor: «Căci păcatul nu va mai stăpâni asupra voastră, pentru că nu sunteţi sub Lege, ci sub har. Ce urmează de aici? Să păcătuim pentru că nu mai suntem sub Lege, ci sub har? Nicidecum!» Romani 6:14-15.

Așadar, este total posibil să ajungem la o viață de biruință, și este total fără sens și nenecesar să trăim în păcat! Putem deveni ucenici adevărați ai lui Isus Hristos, care au îndeplinit condițiile puse El și care Îl urmează pe calea ce nouă și vie către viață veșnică. Este acest lucru adevărat? Mii de persoane dintre noi ar putea răspunde un răsunător: DA! – nu doar în credință, ci din experiență personală – persoane care au experimentat biruință cu ajutorul Duhului Sfânt.

Credința noastră

 

Despre Brunstad Christian Church

 

Stâlpii Bisericii