Mergi la conținut
Vă rugăm logați-vă sau înregistrați-vă pentru a descărca e-books.

Disponibil şi în Deutsch, English, Suomi, Français, Nederlands, Norsk, Türkçe

Ce înseamnă să fii creștin

A fi creștin înseamnă o viață mult mai adâncă decât să te rogi la Isus să intre în inimă și să crezi în iertarea păcatelor. Este o viață de dezvoltare și creștere în Hristos. Această broșură reprezintă foarte clar și simplu lucrurile care reprezintă baza într-o viață de creștin.

În capitole scurte și clare, Elias Aslaksen scrie ce înseamnă să fii creștin, de ce trebuie să devii creștin și cum poți deveni creștin. Fiecare capitol este consistent și direct la subiect și folosește Cuvântul lui Dumnezeu pentru a arăta cum trebuie să fie în viețile noastre de creștini. Aslaksen folosește limbaj uzual ca să nu fie înțeles greșit de nimeni. Atunci când credem în Isus ca Fiul lui Dumnezeu, și în lucrarea pe care El a făcut-o în timp ce a fost pe acest pământ, și prin a merge pe urmele Lui în ascultarea de porunci, putem deveni creștini adevărați – urmași adevărați ai lui Hristos.
În această broșură adevărată și folositoare poți citi detaliile unei vieți veritabile de creștin și cum putem ajunge și noi la această viață.

Broșura părăsește orice artă religioasă a formelor și obiceiurilor exterioare și descrie viața interioară înaintea ochilor lui Dumnezeu, în credință și ascultare simple. Este o viață de acțiune, o viață de schimbare, transformare și înaintare.
Este o lucrare enorm de mare care are loc cu un sufleet. Un creștin trece printr-o dezvoltare enormă.

«Iubește-l pe Cel care te-a iubit atât de mult. Nu disprețui sângele Lui, care îți este dăruit pentru iertarea păcatelor și pentru o viață de biruință.»

Teme esențiale

Află cum Cuvântul lui Dumnezeu ne provoacă și ne face capabili să trăim 100% conform voii Lui, fără să mai cădem în păcat, ci prin a trăi o viață de biruință asupra păcatului.

Urmărește-ne