Mergi la conținut
Vă rugăm logați-vă sau înregistrați-vă pentru a descărca e-books.

Disponibil şi în Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

Mireasa și Curva și ultimele timpuri

O tălmăcire foarte clară a profeției mărturisită de Ioan în Apocalipsa. Această carte a fost scrisă după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, și încă este relevantă în lumea în care trăim. Ea se concentrează pe realitatea de a trăi o viață cu frică de Dumnezeu în timpul dinaintea venirii lui Isus.

Această carte de Sigurd Bratlie (1905-1996) este una dintre cărțile care au avut un impact foarte mare în lucrarea de misiune a Brunstad Christian Church, nu mai puțin și în evanghelizarea din Europa de Est. Cartea, care a fost scrisă după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, are ca țintă tălmăcirea ultimelor timpuri. Sigurd Bratlie concentrează cartea sa pe realitatea de a trăi o viață evlavioasă în timpul dinaintea venirii lui Isus, fără să exagereze și să profețească foarte detaliat despre această temă – cum mulți dintre contemporanii săi au făcut când au vorbit despre timpurile din urmă. De aceea, cartea este încă foarte actuală! Poate că tocmai această putere a făcut ca atât de mulți cititori, din atât de multe țări și culturi diferite, să primească putere duhovnicească și inspirație prin această carte. Căci felinarul se îndreaptă spre viața interioară cu Dumnezeu, în contrast cu toată închinarea exterioară, religioasă.

Un mesaj puternic pe care trebuie să-l luăm pe inimă este: Haideți să veghem și să ne rugăm, ca să rămânem în picioare când se întoarce Fiul Omului – indiferent când se va întâmpla aceasta! «Vegheaţi, dar, în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.» Luca 21:36

Teme esențiale

Află cum Cuvântul lui Dumnezeu ne provoacă și ne face capabili să trăim 100% conform voii Lui, fără să mai cădem în păcat, ci prin a trăi o viață de biruință asupra păcatului.

Urmărește-ne