Mergi la conținut
Vă rugăm logați-vă sau înregistrați-vă pentru a descărca e-books.

Disponibil şi în Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Română

Evanghelia lui Dumnezeu

Harul înseamnă că tot păcatul meu îmi este iertat când îl recunosc. Dar înseamnă și că voi primi putere ca să ascult de adevărul cu care a venit Isus. În această carte, Sigurd Bratie scrie despre aceasta și arată că adevărata Evanghelie a lui Dumnezeu este ascultarea credinței.

Dorința adâncă a lui Sigurd Bratlies a fost să expună decepția lui Satan, și să arate oamenilor adevărul din Evanghelia lui Dumnezeu. Putem vedea în introducerea scrisă de el pentru carte:

«Din inimă doresc să scot la lumină groaznica amăgire, prin care duhul lui Anticrist a putut să însele multe milioane de oameni care cheamă numele lui Dumnezeu. Duhul acesta a şters prin explicaţii ascultarea credinţei, şi prin aceasta toată Evanghelia.

Duhul lui Anticrist a falsificat şi harul în aşa fel, că cei mai mulţi dintre aceşti oameni cred că sunt copii ai lui Dumnezeu, dar în realitate nu sunt. Pentru a face claritate în acest domeniu, şi totodată a aduce la lumină adevăratul har, am relatat aceasta în mai multe capitole. În fiecare din aceste capitole iese acest adevăr la lumină. De aceea poţi citi fiecare capitol independent de celelalte şi poţi întelege această amăgire, în special în domeniul care te interesează pe tine. Această amăgire şi-a pus amprenta în toate domeniile vieţii.

Este de mirare cât de mult s-a putut dezvolta această amăgire deja pe timpul apostolilor. Dacă citeşti epistolele acestora, vezi cât de intensiv atenţionează şi îndeamna, la aceasta de a se păzi în domeniul amintit. Dacă deja pe timpul apostolilor a fost aşa, cum este atunci astăzi?

Sper că după ce vei citi aceste capitole, vei primi o întelegere temeinică.

Cartea aceasta este redactată pentru aceia care vor să devină ucenici ai lui Isus; pentru aceia care caută adevărata frică de Dumnezeu.»

Teme esențiale

Află cum Cuvântul lui Dumnezeu ne provoacă și ne face capabili să trăim 100% conform voii Lui, fără să mai cădem în păcat, ci prin a trăi o viață de biruință asupra păcatului.

Urmărește-ne