Mergi la conținut
Vă rugăm logați-vă sau înregistrați-vă pentru a descărca e-books.

Disponibil şi în Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Norsk, Nederlands, Română

Hristos descoperit în fire

Pentru noi, Isus a purtat păcatul nostru în firea Lui, pentru ca păcatul să fie judecat acolo. El a dorit să facă asta și a făcut-o! Semnificația acestui lucru pentru noi este nemăsurabilă. Citește aici mai mult despre ce înseamnă acest lucru pentru cei care cred în Hristos Isus ca Fiu al lui Dumnezeu și Fiu al Omului.

Prin credința în împăcarea lui Hristos, noi primim iertarea păcatelor. Este suficient ca noi să știm și să credem total că El, după scripturi, a murit pentru păcatele noastre. (1 Corinteni 15:3) Aceasta ne spune că El a trăit pe acest pământ fără să păcătuiască; căci altfel S-ar fi făcut vrednic de moarte. Însă această moarte nu putea fi moartea pentru împăcarea păcatelor noastre.

Totuși, noi nu suntem chemați să primim doar iertarea păcatelor, ci să biruim tot păcatul, să-L urmăm pe  Cel care nu a făcut păcat. 1 Petru 2:20-24. De aceea: Hristos manifestat în trup – condiția Fiului Omului, ispitele, greutățile, luptele și biruințele Lui de pe pământ sunt de un interes atât de mare pentru noi.

Această carte mică este scrisă spre bucuria, mângâierea și întărirea tuturor celor care au o dorință aprinsă de a merge pe urmele lui Isus. De-ar fi mulți care primesc ochi luminați ai inimii ca să vadă măreția și frumusețea lui Hristos din înjosirea Lui profundă din zilele firii Sale!
De-ar fi mulți care privesc mai adânc lucrarea Lui măreață și, astfel, să devină puternic întăriți în credința că și pentru ei va reuși – și ei vor primi biruință peste tot păcatul, indiferent de circumstanțe!

Teme esențiale

Află cum Cuvântul lui Dumnezeu ne provoacă și ne face capabili să trăim 100% conform voii Lui, fără să mai cădem în păcat, ci prin a trăi o viață de biruință asupra păcatului.

Urmărește-ne