Mergi la conținut
Vă rugăm logați-vă sau înregistrați-vă pentru a descărca e-books.

Disponibil şi în Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

Noul Pact și taina fărădelegii

Noul Pact este unul personal pe care-l facem cu Dumnezeu, unde ne obligăm să ascultăm toată voia lui Dumnezeu, iar, la rândul Lui, El se angajează să ne îmbrace cu tot ce avem nevoie pentru a face aceasta. Taina fărădelegii reprezintă faptul că majoritatea oamenilor justifică și înlătură această parte a harului pe care ni l-a adus Isus, și, în loc, tălmăcesc harul lui Dumnezeu ca o permisiune de a păcătui.

Noi trăim în timpurile din urmă. Timpuri grele, pentru că oamenii au înfățișarea evlaviei, dar disprețuiesc puterea evlaviei. Ei se întorc de la adevăr la povești. (2 Timotei 3:1-5) Ei privează sângele lui Isus de putere.

Dar Sigurd Bratlie îndrăznește să decopere decepția care se ascunde în spatele expresiilor precum «Sub sânge», «Lucrarea de la Golgota rezistă», sau «Aleluia» og «Laudă și mulțumire». El aduce la lumină ce trebuie noi, ca creștini, să facem pentru a ne ține partea noastră a pactului, pe care am făcut-o împreună cu Dumnezeu în Hristos Isus. Dumnezeu promite să ne înlăture păcatele, să ne binecuvinteze cu toate binecuvântările spirituale și cu lucrurile pământești de care avem nevoie. În schimb, noi trebuie să ne angajăm să predăm totul – să ascultăm toată voia Lui, să ținem poruncile lui Isus.

Această carte trezește cititorii să-L urmeze pe Isus pe calea îngustă; căci dacă nu-L urmăm pe această cale, nu vom putea niciodată călca pe urmele Celui care nu a făcut păcat. (1 Petru 2:21-24). O, de ar începe o trezire care să ne atingă inimile pentru a muri cu împreună cu El, ca să și trăim împreună cu El, iar această înșelăciune – această învățătură falsă, această fărădelege, să fie descoperită înainte de revenirea lui Isus.

Teme esențiale

Află cum Cuvântul lui Dumnezeu ne provoacă și ne face capabili să trăim 100% conform voii Lui, fără să mai cădem în păcat, ci prin a trăi o viață de biruință asupra păcatului.

Urmărește-ne