Vă rugăm logați-vă sau înregistrați-vă pentru a descărca e-books.

Disponibil și în Afrikaans, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Suomi

Noul Pact și taina fărădelegii

Noi trăim în timpurile din urmă. Timpuri grele, pentru că oamenii au înfățișarea evlaviei, dar disprețuiesc puterea evlaviei. Ei se întorc de la adevăr la povești. (2 Timotei 3:1-5) Ei privează sângele lui Isus de putere.

Dar Sigurd Bratlie îndrăznește să decopere decepția care se ascunde în spatele expresiilor precum «Sub sânge», «Lucrarea de la Golgota rezistă», sau «Aleluia» og «Laudă și mulțumire». El aduce la lumină ce trebuie noi, ca creștini, să facem pentru a ne ține partea noastră a pactului, pe care am făcut-o împreună cu Dumnezeu în Hristos Isus. Dumnezeu promite să ne înlăture păcatele, să ne binecuvinteze cu toate binecuvântările spirituale și cu lucrurile pământești de care avem nevoie. În schimb, noi trebuie să ne angajăm să predăm totul – să ascultăm toată voia Lui, să ținem poruncile lui Isus.

Această carte trezește cititorii să-L urmeze pe Isus pe calea îngustă; căci dacă nu-L urmăm pe această cale, nu vom putea niciodată călca pe urmele Celui care nu a făcut păcat. (1 Petru 2:21-24). O, de ar începe o trezire care să ne atingă inimile pentru a muri cu împreună cu El, ca să și trăim împreună cu El, iar această înșelăciune – această învățătură falsă, această fărădelege, să fie descoperită înainte de revenirea lui Isus.