Mergi la conținut
Vă rugăm logați-vă sau înregistrați-vă pentru a descărca e-books.

Disponibil şi în Deutsch, English, Nederlands, Norsk

O mântuire așa de mare

Apostolul care scrie epistola după Evrei o numește un «îndemn». Scopul acestei cărți este să întărească și să extindă acest îndemn și să aducă credință și mântuire tuturor celor care au o chemare cerească. Toți cei care urmează îndemnul din epistola Evrei pot ajunge la această mântuire mare.

În epistola după Evrei putem vedea cât de mare este Isus, care ne-a adus Evanghelia. El este oglindirea slavei lui Dumnezeu, moștenitor peste toate lucrurile. El este Întâiul născut dintre frații Săi, uns cu untelemnul bucuriei mai presus decât toți. El a înființat Noul Pact cu mântuirea deplină, și ne invită pe o cale nouă și vie în Locul Preasfânt.

În această carte putem citi mult despre mult despre singurul Fiu născut care s-a descoperit în carne și sânge ca copiii – ca noi. De aceea, această carte este o lumină peste duhul lui Anticrist, care a îndepărtat acest adevăr și, odată cu el, toată mântuirea și nădejdea pe care ne-a adus-o Isus. Intenția cu această carte este să aducă credință și mântuire tuturor celor care au o chemare cereasă. (Citește 1 Ioan 4:1-3 și 2 Ioan 7-8). Se recomandă și citirea trimiterilor din cartea aceasta.

Teme esențiale

Află cum Cuvântul lui Dumnezeu ne provoacă și ne face capabili să trăim 100% conform voii Lui, fără să mai cădem în păcat, ci prin a trăi o viață de biruință asupra păcatului.

Urmărește-ne