Orice faci, fă din toată inima

Martha realizează, într-un mod foarte practic, ce înseamnă să faci totul din toată inima ca pentru Domnul.

Orice faci, fă din toată inima

Martha realizează, într-un mod foarte practic, ce înseamnă să faci totul din toată inima ca pentru Domnul.

Trebuia să învăț pentru examene, să învăț pentru școală și să spăl hainele murdare. Era seara în care grupul de tineri din care fac parte avea studiu Biblic, iar eu lipseam din nou. Voiam să iau pe fetițe la shopping și să ajut o prietenă care tocmai a primit un bebeluș, dar nu aveam timp.

În loc să fii împreună cu prietenele mele, eram acasă cu o grămadă de haine murdare și o altă grămadă de cărți. „Nu am deloc timp să fac nici un bine!”; acest gând mi-a venit când mi-am scos hainele din mașina de spălat. Băgam o altă tură în mașina de spălat când deodată am văzut această nemulțumire pe care o simțeam. Atunci mi-am amintit un verset. Orice faceţi să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni. (Coloseni 3:23)

„Pot să îmi spăl hainele ca pentru Domnul?” m-am întrebat. „Pot să mă pregătesc pentru școală ca pentru Domnul?” Știam că răspunsul este „da” pentru că aceste activități sunt incluse în acest „ORICE FACEȚI”. În loc să-mi plâng de milă sau să fiu nemulțumită în timp ce spăl hainele, mă pot ruga pentru cineva, mă pot gândi la Cuvântul lui Dumnezeu sau chiar să cânt o cântare de încurajare. În loc să învăț pentru școală cu silă, o pot face cu diligență și recunoștință că am oportunitatea să primesc o educație.

Acestea sunt tipul de lucru pe care le fac în fiecare zi ca să-mi exprim dragostea mea pentru Dumnezeu. Aceste lucruri sunt „ascunse” în gândurile mele. Ele nu-mi vor aduce nici apreciere nici cinste de la ceilalți, dar ele îmi vor aduce binecuvântarea lui Dumnezeu peste viața mea!

În timp ce spăl hainele, Cuvântul lui Dumnezeu m-a umplut cu bucurie și ma eliberat de orice descurajare!

Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu. Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri.” Efeseni 6:17-18

Când mă rog la Dumnezeu pentru ajutor în situațiile mele, El îmi dă Cuvântul Lui care este o armă eficientă de a cuceri gândurile de descurajare.

Înarmat cu Cuvântul lui Dumnezeu, Îl pot iubi și Îi pot sluji lui Dumnezeu și oriunde sunt și orice fac, fac totul cu toată inima, pentru Dumnezeu!

Descarcă e-book gratis

Eu sunt răstignit cu Hristos

Această broșură este bazată pe ce scrie Pavel în Galateni 2:19-20 «Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine.” Aici explică Elias Aslaksen ce înseamnă aceasta. El spune că cititorul poate primi aceeași mărturie despre viața sa, precum Pavel.