Un timp pentru recunoștință

Crăciunul poate fi copleșitoare. Cu atât de mult se întâmplă, ea poate fi ușor să-și piardă din vedere ceea ce sărbătorim.

Un timp pentru recunoștință

Am fost întotdeauna un pic de un Grinch despre sezonul de Crăciun. Este adesea rece și sumbră din afară. Există o mulțime de a face într-un interval scurt de timp: planificare, cumpărături, coacere, iar lista poate continua. Magazinele sunt aglomerate. Acesta poate fi agitat. Eu pur și simplu nu ajung în spiritul de vacanță, și nu este nimic în neregulă cu asta, m-am gândit.

Dar, apoi în timpul celebrării Crăciunului bisericii noastre, am auzit ceva ce ma făcut să reflecteze asupra atitudinea mea negativă, și am văzut că nu era bine. Un bărbat și-a exprimat ceea ce un timp minunat al anului acesta a fost: cum a fost în valoare de sărbători din cauza vieții lui Isus. El a încheiat cu recunoștinței din inimă pentru sezonul de vacanță. Am fost cu adevărat recunoscător pentru acest sezon la fel de bine? Conform Cuvântului lui Dumnezeu, Mulþumire este întotdeauna adecvată, indiferent de anotimp. În acest timp, de a sărbători nașterea lui Iisus și se uită înapoi pe anul precedent, Mulþumire este chiar mai pertinentă.

“Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.”.” Iohn 3:16.

Am început să mă gândesc la Isus și modul în care este viața Lui de fidelitate și de sacrificiu, de exemplu, și de ajutor pentru mine să trăiască ca El, plăcută lui Dumnezeu, în fiecare zi. Despre jertfa pe care a făcut de dragul meu venind în jos pe pământ ca un om, astfel încât am putea avea viața veșnică. M-am gândit la bunătatea pe care am experimentat-o pe tot parcursul anului de la Dumnezeu, prietenii mei, și de familie. Nu este această valoare de sărbători și lăudând pe Dumnezeu pentru? Cum as putea fi decât recunoscători pentru această perioadă a anului?

Nu spre deosebire de Grinch, am avut o schimbare a inimii. Sunt din ce în ce mai mulțumitor pentru adunări festive în cazul în care Isus este onorat. Sunt din ce în ce mai mulțumitor pentru oportunitățile suplimentare mici să-i binecuvânteze pe alții în această perioadă a anului. Reclamații și îngrijorarea în legătură cu tot ceea ce trebuie să fie făcut face posomorât sezonul de vacanță. Mulþumire este mult mai usor!

Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima, și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre. Căci jugul Meu este bun și sarcina Mea este ușoară. Matei 11:28-30.

Descarcă e-book gratis

Eu sunt răstignit cu Hristos

Această broșură este bazată pe ce scrie Pavel în Galateni 2:19-20 «Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine.” Aici explică Elias Aslaksen ce înseamnă aceasta. El spune că cititorul poate primi aceeași mărturie despre viața sa, precum Pavel.