Acest site folosește coockie-uri pentru a recunoaște vizite repetate și preferințe pentru a oferi facilități pentru mediile sociale și pentru a analiza traficul. Apăsând pe butonul „Accept”, sau folosind site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră de Coockie-uri și cu termenii de utilizare.
25 motive pentru care să aștepți eternitatea

25 motive pentru care să aștepți eternitatea

Străzi de aur sunt doar începutul…

2 minute ·

Ai stat vreodată să îți imatinezi cum va fi în eternitate? Știm descrierile tipice: străzi de aur, lumină strălucitoare, etc. Dar adevărul este că noi n-avem cum să cuprindem cu mințile noastre umane planurile lui Dumnezeu pentru noi.

Va fi fenomenal, dar într-un mod în care nici nu ne putem imagina.

Poate cea mai bună parte din viața veșnică este că vom primi un trup imortal, nedestructibil. (1 Corinteni 15:50). Un trup fără limitele umane. Un trup fără egoismul din natura umană, fără ispite păcătoase. Nimic nu mă poate răni pe mine sau pe oricine altcineva. Voi avea libertate de a sluji lui Dumnezeu fără limită. Vom avea natură dumnezeiască! (2 Petru 2:4)

Aici este o listă cu lucruri pe care le aștept cu nerăbdare. Multe dintre ele au bază în scriptură, unele sunt lucruri pe care eu mi le imaginez când mă gândesc la armonia perfectă și bunătatea care va fi acolo. (Citește tot din Apocalipsa 21 & 22). Toate acestea vor veni pentru că eu voi implini mereu voia lui Dumnezeu, cea desăvârșită. Se merită să fiu credincios pentru toate acestea:

 1. Imortalitate (Apocalipsa 21:4)
 2. Fără moarte, durere, tristețe, lacrimi sau plânset (Apocalipsa 21:4, Isaia 60:20)
 3. Asemenea lui Hristos (1 Ioan 3:2)
 4. Voi fi mereu cu El (1 Tesaloniceni 4:17)
 5. O viață de slavă în pace și bucurie
 6. Numai voie bună
 7. Timp potrivit, locul potrivit, persoana potrivită, felul potrivit, cantitatea potrivită
 8. Trupuri spirituale slăvite (Filipeni 3:20-21, 1 Corinteni 15)
 9. Împrejurări slăvite (Apocalipsa 21)
 10. Fără griji, fără noapte, fără somn (Apocalipsa 21:25)
 11. Fără boli (Apocalipsa 22:2)
 12. Părtășie desăvârșie
 13. Fără zgomote deranjante
 14. Fără împotrivire
 15. Fără ceartă
 16. Fără contradicție
 17. Fără neascultare (Apocalipsa 21: 27)
 18. Totul se întâmplă cu viteza „luminii” (Matei 6:10)
 19. Totul este în odihnă și pace perfectă
 20. Fără greșeli
 21. Fără necredincioșie (Apocalipsa 21:27)
 22. Fără eșuare
 23. Nu există îndoială pentru niciun lucru
 24. Dragostea nu va eșua
 25. Niciun îndemn sau mustrare, cu atât mai puțin pedeapsă, pentru că orice motiv pentru ele a dispărut pentru totdeauna.

Hai să folosim oportunitățile care le avem în această viață ca să luptăm împotriva păcatului care apare prin natura noastră umană. Prin această luptă căpătăm natură dumnezeiască. Așa experimentăm bunătatea și slava lui extraordinar de mari.

Versetele biblice sunt luate din versiunea bibliei tradusă de Cornilescu cu drepturile de utilizare aferente. În cazul folosirii altor traduceri - se va menționa acest lucru.