Cum Biblia a devenit interesul meu principal

Cum Biblia a devenit interesul meu principal

Nimic altceva nu poate oferi ajutor și confort pe care o găsim în Cuvântul lui Dumnezeu

6 minute ·

Mi-ar fi luat cu ușurință ultimul număr al revistei mele preferate înainte de a mă eventhought doi iau Biblia. Am avut mult de preferat paginile lucioase pline cu tinute colorate si frumusete how-tos de scripturi și pilde. interesele mele se afla în moda tendințe și cele mai recente bârfe. Dar, când am ajuns într-o situație care ma întristat și neliniștită, nimic în Recenzii acele 196 de pagini ar putea ridica moralul meu sau da-mi confort.

Am fost zbor in intreaga tara pentru înmormântarea bunicu. Am avut o oră să-l omoare înainte de îmbarcare, așa că am așezat la poarta și oameni au privit un pic. O femeie de vârstă mijlocie a fost înghițit într-o carte de auto-ajutorare. Câteva fete care călătoresc împreună fiecare aveau căștile lor la bordul și s-au leagănă capetele lor ritmic muzica. Peste tot in sala a fost un Etagera de vânzare Cel mai bine vandut New York Times si sute de cele mai recente reviste. Televizoare strategic interst în jurul aeroportului în comun de știri și de vreme. Într-un Cunoscutul om mai în vârstă de mers pe jos, cu o trestie de doua poarta lui; Acest lucru a adus imediat un val de emoții melancolie prin mine. Am fost trist Asta e bunicul meu a trecut, supărat nu am putut spune la revedere, nervos despre a merge la înmormântare, speriat despre modul în care făcea bunica mea.

Într-a lovit ușor printr-o revistă, dar tot acolo ma făcut să mă mai anxios. Cum ar putea Paris săptămâna modei scoate în evidență de garanție pentru bunica mea a fost să fie bine? Am putut citi articolul de o sută de ori, dar nu a existat nici o promisiune că funeralii ar merge fără probleme. În a pune niște muzică pentru o distragere a atenției, dar nu balada de dragoste, noi sau bate pop mi-ar putea aduce nici un confort. Piciorul meu lovit, nu cu ritmul cântecelor, dar de stres.

Am o aplicatie Biblie pe telefonul meu și am deschis-o. Versetul zilei a fost Isaia 26: 3. "Tu îl va ține în pace perfectă, a cărui este mintea este a rămas pe tine, pentru că el are încredere în tine." Am recitit acest verset poate o duzină de ori. El mă va ține în pace perfectă. În scris cuvântul "pace" în bara de căutare, foame pentru mai mult. Versetul din Filipeni Odata ce a aparut spunând: "Și pacea lui Dumnezeu, din lemn întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus." În continuare două căutare prin app Bibliei, verset după verset cu aceste promisiuni de pace și bucurie. Nici o revista mi-a oferit asta. În două Decis te rogi lui Dumnezeu. Aici, în Biblie El asiGUră rest deci nu prezinte voi cere arestarea. Un zâmbet inundat fața mea. Nu mai eram trist, nervos sau speriat. Am fost la pace.

Un interes care conduce două pace și odihnă

Când ne-am dezvolta un interes sau hobby Noi, doi devin Consumate tind în asta și numai asta. Inspirăm toate informațiile pe care le putem obține pe această temă. Navigati prin pagini web, citește cărți, încercați două grevă conversații ocazionale cu prietenii pe acest subiect, urmați conturi și blog-uri diferite. Un interes în Cuvântul lui Dumnezeu lucrează exact la fel, dar în loc de conversații obosite și informații goale, vom deveni plin de o binecuvântare bogată și radiază de fericire.

Isus ne învață două au unul și numai un singur interes în viața noastră, și că este de două servi Dumnezeul cel viu și doi fac voia Lui. Evrei 10: 5. Cuvântul lui Dumnezeu este plin de promisiuni, lemn El va împlini în cei care au un interes lor deplin în El. Este ușor de două ecartament în cazul în care un singur interes este în El, sau în cazul în care este împărțită între câteva lucruri. Atunci când este folosit în comun, va fi de odihnă și indecis, în timp ce interesul whenyour este în Dumnezeu, este exact contrariul. Este imposibil să fii nefericit Când ai haveyour interesul în Cuvântul lui Dumnezeu. În acest moment Când încercăm două menține toate rețelele noastre sociale mass-media, de studiu pentru educația noastră, lucru pentru acea promovare, și încercați două Excel în hobby-urile noastre, este foarte ușor de două loc interesele noastre în aceste lucruri. Dar, gândurile tale vor fi împrăștiate, vei deveni stresat si nefericit. Este foarte clar în subscrisă Biblie că gândurile noastre ar trebui să fie pe împărăția de mai sus și nu pe acest pământ, atunci vom fi adăugat încă două. (Luca 12:31 și Coloseni 3: 2)

Practica face perfect

La fel ca toate celelalte interese, nu faci o căutare rapidă, practică o dată și cheamă-te un expert. Nu, Cuvântul lui Dumnezeu cere practică, practică și mai multă practică. In fiecare zi, din momentul în care te vei trezi, până când dormi din nou în noaptea aceea, cuvintele lui Dumnezeu sunt instrumente puternice pe care le utilizați două lupta împotriva nefericire, anxietate, frică, etc. Există un verset din Biblie pentru absolut orice situație ați marș vin în. Doar prin căutarea de cuvinte simple, în aplicația mea am putut scuti de toate opiniile acele emoții care m-au copleșit anterior.

De la această situație pe am început să mă antreneze două iau dreapta mea Biblie, când am început doi se simt nefericit sau anxios și am fost în stare să devină rapid doi fericit și din nou că pacea. Apoi am început să-l citesc chiar între situații, doar să fie pregătiți pentru Când vin. Acum, am gustat această pace și fericire de multe ori, deoarece și este un loc minunat suchlike să fie și să rămână în.

Interesul meu este acum în Cuvântul lui Dumnezeu. Acolo și numai acolo, este locul unde pot găsi adevărata alinare, fericire, bucurie, pace și speranță.

Versetele biblice sunt luate din versiunea bibliei tradusă de Cornilescu cu drepturile de utilizare aferente. În cazul folosirii altor traduceri - se va menționa acest lucru.