De ce trebuie să ne exersăm în Cuvântul lui Dumnezeu

De ce trebuie să ne exersăm în Cuvântul lui Dumnezeu

În această lume, plină de distracții goale, este vital ca ne Cultivați un interes viu în Cuvântul lui Dumnezeu.

5 minute ·

"Păzește-ți inima cu toată silința, căci din ea ies izvoarele vieții." Proverbe 04:23.

Acesta este un mod vital important verset din două să acorde o atenție, mai ales în timpurile noastre, cu toate modurile variate poate deveni distras. Ne putem întreba trase departe de cea thingthat este cea mai mare nevoie – de a avea simțurile noastre exercitate în Cuvântul lui Dumnezeu. Nici una dintre aceste distrageri ne poate ajuta în ziua judecății. Ele pot provoca chiar daune ireparabile sufletului. Un exemplu deosebit de periculos în acest sens este pornografie. Trebuie să ne rugăm cu zel diligente doi păzește-ți inima noastră împotriva acestor primejdii.

Două au simțurile noastre exercitate în Cuvântul lui Dumnezeu meansthat reacțiile noastre trebuie să fie influențate de legile și poruncile conținute în Cuvântul Său, din lemn, să ne conducă pe cărări drepte. Noi nu trebuie să fie influențate în reacțiile noastre prin sufletul nostru, din lemn, în cazul în care simțurile noastre se vor ocupa – lucrurile pe care le vedem, auzim, se simt, etc. Cum facem asta? Prin lucruri un interes în pentru culturi Cuvântul lui Dumnezeu, ratherthan în lucrurile care fac apel la simțurile noastre.

Trup, suflet și spirit

Pavel a spus: "Toate lucrurile sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt legitime pentru mine, dar eu nu voi fi adus sub puterea niciunuia. "1 ​​Corinteni 06:12. Atunci când alte interese și distracții începe să ia o cantitate extraordinar de timp și viața noastră gândire, atunci suntem sub puterea lor. Este o formă de sclavie, managerul și personalul nu-l apr pară în acest fel.

În cazul în care nu sunt exercitate în Cuvântul Său, cum suntem noi doi devin ca Maestru?
Scopul unui discipol este de a fi la fel de Maestru. Cuvântul lui Dumnezeu este cartea noastră ghidul de pe acest drum. În cazul în care nu sunt exercitate în Cuvântul Său, cum suntem noi doi devin ca Maestru? Manager și personalul nu neapărat "greșit" în camere confortabile, Aceste alte interese ne poate duce cu ușurință departe de chemarea noastră de a fi un ucenic al lui Isus Hristos. Fura timpul nostru, inima noastră, și mintea noastră, din lemn, ar trebui să se concentreze pe relația noastră cu Tatăl și cu Fiul. (Matei 22:37)

Această chemare ar trebui să fie viața noastră, și trebuie să folosim fiecare oportunitate doi învăța de Master!
Noi consiste dintr-un trup, suflet și spirit. Pavel scrie: ". Exercițiu profituri corporale un pic, dar evlavia este folositoare pentru toate lucrurile, având făgăduința vieții de acum și a celei din lemn două vin" 4 1 Timotei: 8. Organismul trebuie să fie hrănite și exercitat. sufletul trebuie să fie purificat, astfel încât se poate spune diferența dintre bine și rău. și spiritul trebuie să fie hrănite și umplut cu Evlavia (virtuților lui Hristos). întrebarea este, cum se întâmplă cu asta? După ce toată activitatea din viața de zi cu zi este terminat, iar tu ești lăsat în pace cu propriile gânduri, nu te simți gol? aveți nevoie de viața ta? Dacă da, Dumnezeu încearcă doi ajung la tine. Începe să citești cuvântul lui Dumnezeu și rugați-vă că Dumnezeu se va deschide pentru tine astfel încât să puteți ști voia lui Dumnezeu pentru viața ta. în loc de rătăcire în jurul valorii de trai în goliciune și vanitatea propriilor tale gânduri, te willhave o directie in viata ta, care este extrem de profitabilă. Testați-l și vezi pentru tine!

De ce cuvântul este necesar

David a scris: "Cum poate un om tânăr curețe calea lui? Dar, ținând seama după Cuvântul Tău "Psalmul 119: 9. Când ispitele vin în viața noastră de zi cu zi, trebuie să știm ce să facă pentru două standuri. Atunci când avem un interes viu în Cuvântul lui Dumnezeu El este confortabil să-l scrie în inimile noastre. "… De recepție cu cuvântul blând Ness implantat, lemn confortabil două salva sufletul." Iacov 1:21. Acest cuvânt este implantat arma vom folosi două lupta împotriva lui când suntem ispitiți. "Să ne-ar veni cu îndrăzneală la tronul harului, pe care mărșăluim obține milă și să găsim har două ajutor în caz de nevoie." Evrei 4:16. Cât de diferit această viață este de a fi un sclav două lucruri care pot periclitare sufletul nostru etern!

Aceasta înseamnă că overusing Cuvântul lui Dumnezeu ca o oglindă; comparati-te doua, si sa fie umil și judeca-te dupa el.
Noi de primire cu thisword Ness blând Când ne sunt rapid două aterizări și lent doi vorbesc. Citește mai Iacov 1: 12-25. Dacă te uiți în legea desăvârșită a libertății și sunt credincioși doi continuă în ea, vei fi binecuvântat în ceea ce faci. Aceasta înseamnă că overusing Cuvântul lui Dumnezeu ca o oglindă; comparati-te doua, si sa fie umil și judeca-te dupa el. Iubesc adevărul, și vei deveni complet liber, așa cum promite Isus. John 08:36. Liber de a fi legați două trăiască după poftele voastre umane și dorințele, și liberi să urmeze pe Isus pe calea sfințirii. Întreabă-a exercitat în Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă veți face acest lucru, vei veni la o viață fericită de pace, odihnă și părtășie cu toate opiniile cele ale unei minți cum ar fi.

Versetele biblice sunt luate din versiunea bibliei tradusă de Cornilescu cu drepturile de utilizare aferente. În cazul folosirii altor traduceri - se va menționa acest lucru.