O nouă perspectivă asupra vieții

O nouă perspectivă asupra vieții

Karen luptat cu găsirea sensului în ciclul nesfârșit de zi cu zi, până când a auzit un mesaj care a provocat-o să se uite la viață într-un mod complet nou.

6 minute ·

Emite un semnal sonor! Emite un semnal sonor! Emite un semnal sonor!

se declanșează alarma, te jolting de un somn liniștit tău. Un geamăt te scapă. Tu nu vrei să ieși din pat. Tu nu vrei să se confrunte cu o zi. Te întrebi: Chiar trebuie să te ridici? De ce sa te deranjezi? Care e ideea?

Suna familiar?

Viata poate simti grea uneori. Lucruri cum ar fi stresul financiar, presiunea de grup, relații, școală sau locul de muncă se pot simți ca sarcini masive. Aveți posibilitatea să porniți televizorul pentru a viziona știri și apoi să fie lăsate senzație de descurajat la starea lumii. Deci, ce este punctul?

"S-au născut. Noi mergem la școală așa că putem obține un loc de muncă. Obținem un loc de muncă astfel încât să putem face bani. Noi facem bani astfel încât să putem supraviețui. Supravietuim, astfel încât putem merge la treaba noastră. "

Care este scopul?

Așa am folosit să cred. Viața a fost pur și simplu o luptă circulară, și a simțit goală și fără sens. N-am crezut că nimic am făcut-o vreodată ar face cu adevărat o diferență, și asta pentru că am simțit că viața mea nu aveau adevărata semnificație. Chiar și atunci când am fost a face ceva "bun", am putut să nu se agită vidul care ma lovit oriunde m-am dus.

Am știut că trebuia să fie mai mult la viață decât pur și simplu trece prin moțiuni și îndeplinirea sarcinilor zilnice. M-am gândit lucruri normale pe care cei mai mulți oameni trăiesc pentru – familie, prieteni, cariere, bani, etc – și am știut că, chiar dacă am realizat toate aceste lucruri niciodată nu mi-ar aduce înțelesul adevărat că am vrut cu disperare. Deși toate aceste lucruri mi-ar putea aduce o anumită formă de fericire, ele sunt trecătoare și spre exterior, iar interiorul golului ar fi încă acolo. Am început să mă îndoiesc că vreodată aș fi cu adevărat fericit sau găsi sensul cuvântului în viață. M-am întrebat: "Care este rostul vieții?"

Am participat întotdeauna biserică încă de când eram un copil. Am știut că vreau să fiu creștin și să fie o "persoană bună", dar am constatat că, după un timp de acest lucru prea simtit inutil ca am fost mai ramas cu un gol pe care nu am putut explica. A fost atunci când am participa la o conferință creștină că adevărata rădăcină a problemelor mele în cele din urmă am dat seama pe mine. Vorbitorul a vorbit despre modul în care a lucrat Isus astfel încât o zi am putea fi prezentat la El, ca o mireasă, care este sfântă și fără cusur! Ce ocazie de aur trebuie să fim în Mireasa lui Hristos! Puteți deveni o persoană nouă!

Piesa lipsă

Și acolo a fost. Ceea ce am fost lipsesc. Aș putea deveni cineva nou. Nu a trebuit să continue să trăiască viața așa că am fost născut. Așa cum am stat acolo am știut că nu-mi plăcea cine am fost în conformitate cu carnea mea – tendințele mele egoiste, reacțiile mele pripite, gândurile mele raționamente in raport cu ceilalti. Ele stabilesc adânc în natura mea, dar cu ajutorul lui Isus am putut deveni liber de aceste lucruri și pentru a obține o cu totul nouă natură – o natură divină! Acesta este punctul de viață.

"Prin care s-au dat nouă promisiuni nespus de mari și scumpe, ca prin ele să fiți părtași firii dumnezeiești, după ce a scăpat de stricăciunea care este în lume prin pofte." 2 Petru 1: 4.

Nu l-au dat seama înainte, dar golul pe care l-am simțit în interior a fost de fapt o dorință profundă pentru ceva etern. Ceva de valoare reală și în valoare de care nu ar dispărea imediat. Atunci când acest lucru a devenit clar pentru mine, mi-a dat o noua perspectiva asupra vietii. În loc de "trece prin moțiuni" și doar să-l face prin intermediul a doua zi, în fiecare zi ar putea fi privit ca o oportunitate de a câștiga ceva etern!

Dacă eu sunt pentru a fi mireasa lui Hristos, ceea ce înseamnă că trebuie să știu Isus. Cum pot să-l cunosc? Prin negarea propria mea voință când voi veni în felurite încercări, la fel cum a făcut-o.

"Atunci El le-a zis tuturor:" Dacă cineva dorește să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea în fiecare zi, și să Mă urmeze. "Luca 09:23.

O lucrare activă în curs de desfășurare

În situații mele de zi cu zi, Dumnezeu mă poate arăta lucruri despre mine că am nevoie să se schimbe. Am fost prea repede pentru a reactiona prost aici; Am fost în căutarea de fapt, un pic de onoare acolo etc. Când văd și recunosc aceste lucruri, atunci eu pot lucra în mod activ pe mine. In acest fel, am mers pe jos în același mod în care Isus a umblat când a fost pe pământ. Aceasta este calea spre natură divină.

"In timp ce noi nu ne uităm la lucrurile care se văd, ci la cele ce nu se văd. Pentru lucrurile care se văd sunt trecătoare, dar lucrurile care nu se văd sunt veșnice. "2 Corinteni 2:18.

Așa cum am merge pe toată ziua mea mă pot ruga să aibă ochi iluminate. Să aibă mijloace ochii iluminate pentru a putea vedea trecutul situațiile de zi cu zi și a vedea valoarea eternă pe care le pot obține din această situație. Tot ceea ce Dumnezeu trimite calea mea este o oportunitate pentru victorie, pentru a deveni liber de propriile mele pofte și dorințe. Când voi veni într-o situație în care mă văd ceva în mine că eu știu este păcătos, atunci mă pot ruga lui Isus pentru puterea de a pune acel păcat la moarte. Când fac acest lucru în orice situație pe care Dumnezeu mi-a trimite atunci eu sunt încet, transformându-se în chipul Său. Sunt de fapt pregătit pentru veșnicie.

"Și lumea trece departe, și pofta ei; dar cel ce face voia lui Dumnezeu, rămâne în veac. "1 Ioan 2:17.

Acest articol este disponibil în

Versetele biblice sunt luate din versiunea bibliei tradusă de Cornilescu cu drepturile de utilizare aferente. În cazul folosirii altor traduceri - se va menționa acest lucru.