Rezultatele răstignirii l

Rezultatele răstignirii l

Crucea are un astfel de efect puternic, care poate aduce ajutor în fiecare zonă complicată și situație în viață, indiferent de cine suntem. Iată câteva posibilități extraordinare!

5 minute ·

O viață de biruință!

Din păcate, nu mulți oameni cred într-o viață biruitoare, victorios. Mulți au încercat, dar ei l-au dat de mult timp până ca fiind absolut fără speranță. Ei nici măcar nu dau un gând mai, ceea ce nu este deloc surprinzător, atât timp cât acestea nu sunt conștienți de posibilitatea de a fi răstignit împreună cu Hristos și pe moarte în timp ce noi suntem încă în viață.

Este imposibil de a obține victoria asupra păcatului dacă nu suntem răstignit împreună cu Hristos. Nostru "omul cel vechi" – starea noastră de spirit, care a fost de acord cu păcatul și a servit păcatul în mod conștient – nu poate depăși, indiferent cât de mult încercăm să-l motiveze să-l și nu contează cât de evlavioase îl putem ajunge să apară, dar el poate fi răstignit sau scoate. Dacă noi nu credem că omul nostru cel vechi a fost răstignit, atunci o depășire, viață de biruință este imposibilă. Pe de altă parte, dacă noi credem că este răstignit, atunci este imposibil de păcat. Noi credem unul sau altul. Aceste două lucruri nu pot fi unite; ele nu pot coexista. În cazul în care crucificare este prezent, atunci păcatul este absent. Dar, dacă păcatul este prezent, atunci răstignirea nu fi avut loc.

Odihnește-te în Dumnezeu

Una dintre cele mai mari foarte lucrurile pe care le poate avea în această lume este odihnă în Dumnezeu – liniște și încredere în toate împrejurările, în toate furtunile vieții, în încercări și împotriviri, și în tot felul de situații neplăcute sau incomode. Acest lucru este destul de imposibil, fără a fi răstignit împreună cu Hristos. "Dar cei răi sunt ca marea tulburată, când nu se poate odihni, ale cărei ape aruncă noroi și murdărie. "Nu există nici o pace, zice Dumnezeul meu," pentru cei răi. "" Isaia 57: 20-21.

Este "omul cel vechi", care este atât de imposibil și agitat și care nu pot fi în stare de repaus. El este atât de nerăbdător pentru că el are atât de mult pentru a proteja și atât de mult este frica de a pierde. El este, de asemenea, plin de neîncredere și suspiciune. Pentru că omul cel vechi este condamnat la moarte, el este întotdeauna plină de frică și neliniște constantă.

Așa că, ne putem lăuda cu adevărat Dumnezeu pentru această soluție minunată și răscumpărare răstignit împreună cu Hristos! În cele din urmă, există odihnă, pace și securitate. Apoi intrăm în odihna în Dumnezeu – genul de odihnă care a permis lui Isus să doarmă în partea din spate a barca în timpul furtunii de pe Marea Galileii.

creștere spirituală personală

Creșterea spirituală este imposibilă în cazul în care carnea nu este răstignit. Dacă nu suntem răstignit împreună cu Hristos, suntem în carne și în condițiile legii. Atunci noi suntem robi ai legii, sclavi ai păcatului – dezvoltarea noastră vine într-un impas. Desigur, putem dezvolta în cunoașterea Bibliei și alte cunoștințe; putem învăța cum să facă un spectacol bun, cum să vorbească bine și de ai impresiona pe alții, dar creșterea noastră spirituală este complet inexistentă. doar păcătuim și primim iertarea, păcatul și pentru a primi iertare, la nesfârșit.

Este de la sine înțeles că, atâta timp cât omul cel vechi trăiește, vechile necazuri vor veni de timp și de timp din nou – exact opusul de creștere și dezvoltare. Numai atunci când ne-am văzut – prin credință – ca agățat pe cruce împreună cu Hristos, avem cu adevărat orice posibilitate de creștere spirituală.

Creștere în biserica Dumnezeului celui viu

Există un cântec care conține o expresie semnificativă, "Când carnea este pe cruce … atunci slava Sa și unicitatea Lui achiziționăm." Și într-un alt cântec, "Ce binecuvântare să se întâlnească unul cu altul, când trupul a fost răstignit." Atunci rezultatul este zidire și orice alt lucru bun. Apoi, relațiile personale, care sunt cel mai dificil lucru de toate, să devină cu adevărat binecuvântată între sfinți.

La fel ca un individ nu poate face nici un progres, fără a fi pe cruce, cu tot ceea ce este el însuși, nici nu poate biserica să crească împreună – creșterea organismului – cu excepția cazului în fiecare membru în parte este răstignit. Cu alte cuvinte, biserica Dumnezeului celui viu, trupul lui Hristos, constă numai din acele suflete care sunt și cei care devin răstignit împreună cu Hristos. Cei care nu sunt răstignit nu pot participa la creșterea organismului. Omul vechi uncrucified previne creșterea.

Un fragment din cartea "Am fost răstignit împreună cu Hristos", scrisă de Elias Aslaksen, publicat pentru prima dată în limba norvegiană, în ianuarie 1937 prin "Skjulte Skatters Forlag."
© Copyright Stiftelsen Skjulte Skatters Forlag

Versetele biblice sunt luate din versiunea bibliei tradusă de Cornilescu cu drepturile de utilizare aferente. În cazul folosirii altor traduceri - se va menționa acest lucru.