10 fraze pline de înțelepciune ale lui Sigurd Bratlie

10 fraze pline de înțelepciune ale lui Sigurd Bratlie

Cuvinte, de la un bărbat al lui Dumnezeu, care întăresc credința.

4 minute ·

Sigurd Bratlie a fost un slujitor al lui Dumnezeu. El a avut o dragoste sinceră pentru oameni și și-a dedicat toată viața lui Dumnezeu trăind plăcut în fața ochilor Lui.

Deși era un om modest în multe feluri, nu era nimic care-l putea opri pe Bratlie să răspândească mesajul biruinței asupra păcatului, nici chiar o încarcerare de 5 luni în Bagdad, Irak.

Bratlie avea o dorință arzândă să ducă oamenii la ucenicie adevărată și a călătorit în toată lumea, instruind oamenii în căile dreptății. Atât cuvintele pe care el le vorbea, cât și scrierile sale, erau simple și clare și au ajutat pe mulți oameni să ajungă la o viață mai profundă cu Hristos.

Mai jos sunt zece fraze de la acest om temător de Dumnezeu.

Credința este acțiune

„Credința nu te pune într-un scaun cu mâinile pe genunchi și te lasă să-ți imagineză că tu ești și ai primit toate lucrurile pe care scripturile le promit. Credința te face activ.”

Viață veșnică

„Să împlinești voia lui Dumnezeu aici în această lume păcătoasă este cel mai mare lucru dintre toate. Cei care fac voia lui Dumnezeu vor primi din natura Lui divină și au viață veșnică în interiorul lor.”

Încredere în Dumnezeu

„Trebuie să calculăm cu Dumnezeu dacă vrem să avem odihnă în circumstanțele noastre, nu trebuie să ne încredem în simțurile sau puterea noastră. Astfel vom experimenta miracol după miracol în viața noastră.”

Urmele lui Isus

„Acestea sunt urmele lui Isus: Nu voia mea, ci voia Ta! Această cale te duce la viață cu certitudine absolută. A reușit pentru Isus, iar, când El a înviat, noi toți am primit nădejde.”

Cuvântul lui Dumnezeu

„Cuvântul lui Dumnezeu are viață veșnică. El trebuie apucat și trăit. Sunt multe situații schimbătoare în timpul zilei și în viața noastră. Cuvântul lui Dumnezeu ne dă instrucțiuni și ne luminează despre cum să ne purtăm în fiecare situație.”

Uită-te la lucrurile invizibile

„Sunt oportunități ample de a primi virtuțile în necazuri, dar dacă vrem ca asta să se întâmple, trebuie să ne concentrăm pe lucrurile care nu se văd. Dacă suntem orbi față de lucrurile invizibile, atunci vedem doar prezentul – cele corupte și stricate. Atunci avem privirea limitată.”

Dragostea lui Hristos

„Dacă dragostea noastră se răcește, vom cădea de la mântuire. Nimic și nimeni nu ne poate devia de la dragostea noastră pentru Hristos.”

Credința în Cuvântul lui Dumnezeu

„Putem discuta cuvintele oamenilor și putem avea multe opinii despre ele, dar nu când vine vorba de Cuvântul lui Dumnezeu, care trebuie primit prin credință.”

Folosește oportunitățile

„Este necesar să luptăm lupta cea bună în fiecare zi. Fiecare zi pe care o întâlnim are încercări mai mari sau mai mici în viață care scot la lumină conținutul nostru. Ori viața proprie – „Eu-ul”, ori virtuțile lui Hristos se vor manifesta. Astfel de situații pot fi foarte scurte. Atunci este bine să spui: „Apucă viața veșnică!” (1 Timotei 6:12) Oportunitatea va trece pe lângă tine dacă nu ești interesat să crești în virtuțile lui Hristos și să primești mai mult din viața cerească.”

Hotărăște-te la ascultare totală

„Dacă te-ai hotărât să asculți toată voia lui Dumnezeu, atunci Domnul se angajează să te îmbrace cu putere din ceruri, să te echipeze cu tot ce duce la dumnezeire; să scrie legile Lui în inima și mintea ta și să te binecuvinteze cu toate binecuvântările spirituale, și tot ce necesiți pentru trupul tău pământesc ți se va da. Ce vrei mai mult decât asta?”

Acest fraze au fost luate din articole publicate prima dată în revista periodică a BCC „Skjulte Skatter” („Comori ascunse”), și în cartea „Mireasa și Curva și ultimele timpuri,” și în „Noul Pact și taina fărădelegii.”

© Copyright Stiftelsen Skjulte Skatters Forlag, Norvegia | brunstad.org

Versetele biblice sunt luate din versiunea bibliei tradusă de Cornilescu cu drepturile de utilizare aferente. În cazul folosirii altor traduceri - se va menționa acest lucru.