Amenințare cu bombă: pace în mijlocul panicii

Amenințare cu bombă: pace în mijlocul panicii

Cum de o amenințare cu bombă s-au dovedit încrederea în Dumnezeu.

4 minute ·

De lucru ca o asistentă medicală, există mai multe situații diferite, care pot veni dintr-o dată că trebuie să se ocupe. Eu lucrez într-o cameră de recuperare plină de viață, la un spital local, iar colegii mei și eu sunt instruiți pentru a face față oricăror situații de urgență care apar. Noi le tratăm ca și calm și mai eficient posibil.

Într-o zi în alt mod regulat, un anunț bruscă la spital sistemul PA a aruncat ceva de la noi că nu am avut niciodată să se ocupe de mai înainte. "Codul Sierra este acum în vigoare." Codul Sierra! Doar angajați ai spitalului au înțeles portanta adevărate aceste cuvinte conținute. O amenințare cu bombă în spital. Știrile răspândit rapid prin intermediul aparatului. Bomba a fost considerat a fi într-un puț de lift. Am văzut colegii mei se ocupe de urgențe medicale cu calm totală, dar acum ei au devenit frenetic. Anxietate si teama a preluat unitatea.

credință deplină și încredere

Dar, așa cum am stat acolo luând totul în, liniile dintr-un cântec a început să joace în capul meu. "Toate zilele mele se odihnesc în păstrarea sa; din toate griji, prin harul Său, sunt mântuit. "În timp ce panica a predominat în jurul meu, tot ce am simțit a fost un profund sentiment de pace interioară. A fost, spre deosebire de orice am experimentat vreodata inainte. Am crezut că viața mea se odihnea în păstrarea lui Dumnezeu, și a devenit clar că nu am avut nimic să vă faceți griji. Că, prin credință, având deplină și încredere în Dumnezeu, El mi-a dat odihnă și pace în mijlocul haosului total din jurul meu.

M-am gândit prea un verset din Psalmul 118: 6, "Domnul este de partea mea; Nu voi teme. Ce poate să-mi facă? ", Am știut că am avut absolut nimic să se teamă. Dumnezeu a fost la fel de aproape ca umbra mâna mea dreaptă. (Psalmul 121: 5) Am fost capabil să continue grija pentru pacientii mei, ca și cum nimic nu sa întâmplat. Și, în câteva ore, de aplicare a legii locale a fost în măsură să asigure spital și să-l în condiții de siguranță pentru pacienți, vizitatori și angajați.

lupta mea cu anxietate

Ar putea suna ca aceasta a fost o reacție care tocmai a venit în mod natural la mine, dar adevărul este că, fiind în stare de repaus și pe deplin în Dumnezeu a încredere fost ceva ce am avut de a lucra într-adevăr pe. Prin natura lor gândurile și acțiunile mele sunt ușor consumate de anxietate, așa că am avut într-adevăr să lupte împotriva ei. Chiar și în situații aparent mici, de zi cu zi, tentația vine atât de repede. Fie că devine pentru a lucra la timp, de vreme, finanțele mele personale, etc. Dar doar pentru că sunt tentat și gândurile vin, nu înseamnă că trebuie să dau la ele și să fie nerăbdători. În schimb, mă rog la Dumnezeu cu sinceritate. El a promis să-mi dea ajutorul de care am nevoie pentru a depăși. (1 Corinteni 10:13) Este de luptă și rugându-se în aceste mici situații în fiecare zi pe care am ajuns să aibă credință în Dumnezeu. Este numai prin har și puterea lui Dumnezeu că am biruință asupra anxietate și să rămână într-o perioadă de repaus de nezdruncinat și pace. Este pentru că am luptat să învețe să aibă încredere în Dumnezeu, în aceste mici situații pe care am fost în stare să fie în acel moment nezdruncinat când reacția mea naturală ar fi fost în panică.

Este atât de bine să aibă aceste memento-uri că evanghelia de biruință asupra păcatului lucrează. Asta doar pentru că lucruri cum ar fi anxietatea – sau invidie, sau lene, sau orice altceva – sunt ceea ce este natural pentru mine, credincioșia a nega-i conduce la transformare. Eu pot deveni de fapt o creație nouă! (2 Corinteni 5:17), iar rezultatul este odihnă și pace în viața mea, mai degrabă decât de stres și de frică.

Versetele biblice sunt luate din versiunea bibliei tradusă de Cornilescu cu drepturile de utilizare aferente. În cazul folosirii altor traduceri - se va menționa acest lucru.